Byens Optik Holbæk

 

Velkommen hos Byens Optik Holbæk! Vi er det lokale alternativ til de mange landsdækkende optikerkæder. Vores medarbejdere er altid i godt humør og det bærer atmosfæren i vores butik også præg af. Hos os er service i højsæde og det er meget vigtigt for os, at vores kunder er glade, når de går herfra.

Intet er for godt til dine øjne

Vi går gerne en ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse. Derfor vil vi heller ikke lade vores kunder blive spist af med pakkeløsninger, som ikke passer til deres egentlige behov. Vi tager os tid til at lære vores kunder at kende, så vi kan finde en løsning, der passer til deres personlighed og livsstil.

Hvem er vi?

Når du kommer ind i Byens Optik Holbæk vil du møde vores team af kompetente medarbejdere. Vores team består af Torben, Frode, Stense, Simone, Annette, Pia og Torben. Alle vores medarbejdere er begejstrede for briller og problemløsere, som elsker at finde den rette løsning til kunderne.

For at kunne yde den bedste service overfor vores kunder, er det vigtigt, at vores faglighed er i top. Det sikrer vi ved løbende at videreuddanne os selv og tage på spændende kurser, der kan optimere vores arbejdsmetoder og udvide vores viden.

Læs mere om os hver og især under Vores Team.

Vores udvalg

Vi sammensætter selv vores sortiment. Derfor finder du ofte modeller hos os, som du ikke finder andre steder. Vi tager med jævne mellemrum på messer både i Danmark og udlandet. Vi har bl.a. være i Paris for at udvælge nye lækre stel til vores butik. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste trends og sørger for, at vi altid er med på moden.

Byens Optik kunde prøver solbriller

Kontakt os

Vi håber, at du har lyst til at kigge ind i butikken til en snak eller råd og vejledning. Du kan bestille tid til synsprøver, linsekontroller og natlinser her på siden. Du er også velkommen til at komme forbi eller give os et kald, så finder vi en tid til dig.