Find din stil sammen med Byens Optik i Holbæk

Mange mennesker bruger briller som en stor del af deres personlige stil og look. Ligesom ved tøj, sko, smykker osv. kan du udtrykke dig selv igennem dine briller. Du skal derfor ikke kun tænke på briller som et par funktionelle glas, der skal hjælpe dig med at se. Du skal også tænke på brillerne som en del af dig. Vi hos Byens Optik i Holbæk kan rådgive dig om, hvad der passer godt til dig, så du kan finde din stil.

De rigtige briller fuldender din stil

Før du vælger dine nye briller, skal du overveje, hvad du gerne vil signalere med dem. Du skal med andre ord overveje, hvem du er som person. Det har betydning for, hvilke briller der passer bedst til dig. Er du fx en udskejende person med en sprudlende personlighed, passer et par briller med et prangende stel måske bedre til dig end det mere stilrene og klassiske look. Hvem du er, har derfor stor betydning for dit valg af briller. Kend dig selv og find din stil.

Find din stil med hjælp fra optiker i Holbæk

Som optiker i Holbæk har vi masser af erfaring med briller. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde de helt rigtige. Når skal vælge briller, skal du nemlig også tænke over:

  • Din ansigtsform
  • Din farveskala

Det er en god ide at finde briller, der komplementerer din ansigtsform og din farveskala. Har du fx et overvejende firkantet hoved, kan et par runde briller være et godt valg. Er dit hår lyst kan du derfor overveje at få et par briller med en køligere stelfarve.

Uanset ansigtsformen og farver skal du dog først og fremmest huske at vælge de briller og det stel, som du kan se dig selv gå med.

DOWNLOAD STIL GUIDE