Find dine næste kontaktlinser hos Byens Optik i Holbæk

Går du og overvejer at skifte dine briller ud med en ny løsning, som kan give dig mere frihed i hverdagen? Så er kontaktlinser det rette valg for dig!

Hvad er kontaktlinser?

Kontaktlinser er en lille linse, der er på størrelse med hornhinden i dit øje, og det er den fordi, at det er her, den skal placeres. Linsen tilpasser sig formen på dit øje, og derfor lægger du ikke mærke til, at du har dem i. Du kan få forskellig styrke i dine kontaktlinser, og der findes også forskellige former for kontaktlinser. Hos os i Byens Optik i Holbæk har vi en lang række kontaktlinser, så du kan være sikker på, at du finder dem, der passer bedst til dig, og derudover står vi klar til at guide dig til at finde de rette linser til dine behov.

Disse fordele er der ved kontaktlinser fra Holbæk

Hos Byens Optik i Holbæk tilbyder vi kontaktlinser, fordi vi ved, at der er mange fordele ved at anvende kontaktlinser frem for briller. I nogle situationer passer briller simpelthen ikke ind. Her er nogle af de største fordele ved at investere i kontaktlinser:

  • Du har en større frihed til at være aktiv og dyrke sport, fordi du ikke skal passe på dine briller på samme tid
  • Du bliver ikke på samme måde forstyrret af regn, som du gør med briller
  • Du lægger ikke mærke til, at du har kontaktlinserne i
  • Især nærsynede har oplevet, at de ser bedre med kontaktlinser end med briller

Dette er blot få af de mange fordele, der er ved kontaktlinser, så det er med at få gjort investeringen, hvis du føler, det er noget for dig – og du kan høre meget mere hos Byens Optik i Holbæk.