Vores team

Det er os, du møder i butikken

VI ER OS SELV

Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

VI ER FAGFOLK

Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du  en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.


HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE

Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

 

Det er os, du møder i butikken

 

TORBEN BRIX

Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker

Årgang 1958 – udlært optiker 1980 og været selvstændig siden 1985. Torben bor i Holbæk og har drevet Byens Optik Holbæk siden 1992.
Uddannet i skærmbriller og  udvalgt af Holbæk Kommune til at udmåle og tilpasse optik til svagtseende samt personer med særligt store synsfejl.
Synger i kor, cykler, kører mountainbike om vinteren og racer om sommeren, læser gode bøger. Står gerne på ski og nyder også gerne en bade ferie.

 

FRODE ØSTBERG

Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker

Årgang 1974 og udlært optiker i 2001.
Frode har en dejlig dreng, Rasmus.
Holder meget af spille spil, især de ”gammeldags” brætspil, hvor man virkelig hygger sig sammen. Frode har endda kastet sig over at designe sine egne brætspil.
Elsker at lave god mad og have huset fuld af gæster.

TORBEN ODBORG

Autoriseret optiker

Årgang 1973 – udlært i Thiele.
Bor på Frederiksberg med sin datter og hustru.
Ud over tid sammen med familien elsker Odborg kortspil, skak, film, skiferier og sit job. .. ..og en kold øl på en varm sommerdag er heller ikke værst.