Vores team

VI ER OS SELV
Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

VI ER FAGFOLK
Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik og sikrer gennem videreuddannelse og kurser, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du  en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE
Vi sammensætter selv vores sortiment og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

 

Det er os du møder når du handler hos Byens Optik i Holbæk

Det er os, du møder i butikken

TORBEN BRIX – Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker

Som tidligere indehaver af Byens Optik, er Torben det mest velkendte ansigt i huset. Torbens mange års erfaring drager alle nytte af, både kunder og kollegaer. Torben er udvalgt af Holbæk Kommune til at udmåle og tilpasse optik til svagtseende, samt personer med særligt store synsfejl.
Torben nyder fritiden med familien, god mad, vin og godt selskab. Cykling og korsang samt spændende udlandsrejser.

FRODE ØSTBERG – Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker

Frode er medindehaver af Byens Optik, har 27 års erfaring med Optik. Frode blev uddannet som Optometrist i 2001, og arbejdet som chefoptiker i Thiele.
Bor her i Holbæk, og nyder fritiden med div. Spil. Nyder at lave mad og have mange gæster. Frode nyder rejser med familien.
Frode tryller på vores værksted, hvor vi har eget sliberi – hvor håndværket værdsættes.

TORBEN ODBORG – Autoriseret optiker

Torben er medindehaver af Byens Optik sammen med Frode. Torben er dedikeret optometrist, og har tidligere erfaring som chefoptiker ved Thiele På Amager. Torben sætter stor pris på hverdagen i Byens Optik, og nyder at hjælpe kunderne. Fritiden nydes med hans søde datter Eva.

SIMONE – Optometrist og kontaktlinsespecialist

Simone er den gode årgang 1991, og mor til dejlige lille Ellie. Simone bor i Jyderup, sammen med sin kæreste som læser til optometrist. Simone nyder sin fritid med familien, samt udendørs aktiviteter med familie og venner.

STENSE – Optometrist og kontaktlinsespecialist

Stense har flere års erfaring inden for optik, og væres i Byens Optik siden 2022. Stense er rolig sød af sind, og har en udpræget tålmodighed. Stense bor i Svinninge med hendes dejlige drenge Jacob og Axel. Fritiden bruges med leg med drengene og så Synger Stense også i kor i Holbæk.

ANNETTE – Værtinde

Annette startede i Byens Optik i 2022, men har flere års erfaring med briller. Annette hjælper meget gerne med, at finde den helt rigtige brille eller solbrille til kunderne. Annette bor i Holbæk sammen med Dan, og nyder sine børnebørn i fulde drag, men har også en stor passion for sine små hunde. Derudover rejser hun meget gerne til varmere himmelstrøg. Annette er altid klar til at nurse om kunderne.

PIA – Værtinde

Pia har været i Byens Optik som Værtinde i 21 år. Pia nyder at finde en helt rigtig brille eller solbrille til kunden. Pia pynter vinduerne og butikken, nurser om kunder og kollegaer. Har du brug for vejledning af brillekøb, booker du blot en tid hos Pia. Pia har gennem flere år arbejdet selvstændig som stylist i hele landet, og arbejder stadig lidt som freelance, som dekoratør og messe koordinator for OptikTeam.

Pia´s fritid bruges sammen med familien, meget gerne med rejser i Asien, cykelture og ellers hjemlige sysler i haven og leg med barnebarnet Bob.

MARIA – Blæksprutte

Maria er vores blæksprutte på kontoret. Har vi travlt i forretningen, kan du være heldig at det er Maria´s glade stemme du får i telefonen. Maria har været ansat siden 2018. I fritiden er det familie og venner som har 1. prioritet, men en god bog eller gåtur er heller ikke helt af vejen.

Torben Brix fra Byens Optik i Holbæk
Torben Brix

Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker.
Tidligere indehaver af Byens Optik.


Frode fra Byens Optik i Holbæk
FRODE ØSTBERG

Autoriseret optiker og kontaktlinse optiker.
Medindehaver af Byens Optik.


Torben Odbjerg fra Byens Optik i Holbæk
TORBEN ODBORG

Autoriseret optiker.
Medindehaver af Byens Optik.

Simone fra Byens Optik i Holbæk
SIMONE

Optometrist og kontaktlinsespecialist.
Ansat i Byens Optik siden 2019.

Stense fra Byens Optik i Holbæk
STENSE

Optometrist og kontaktlinsespecialist.
Ansat i Byens Optik siden 2022.

Annette fra Byens Optik i Holbæk
ANNETTE

Værtinde
Ansat i Byens Optik siden 2022.

Pia Breum hos Byens Optik i Holbæk
PIA

Værtinde
Ansat i Byens Optik som Værtinde i 21 år

Maria hos Byens Optik i Holbæk
MARIA

Blæksprutte
Ansat i Byens Optik siden 2018