Få 2019 solbrillemode hos Byens Optik i Holbæk

Ligesom ved andre beklædningsgenstande, findes der også mode indenfor solbriller, og faktisk har solbrillemoden været meget skiftende de seneste par år.

 

De to store, men modgående tendenser

Selvom der er flere forskellige slags solbriller, der er en del af solbrillemoden i år, er der to store trends, der er meget udbredte:

 

  • Cat-eye
  • Store, firkantede solbriller

 

Den første er cat-eye solbrillen. Som navnet antyder, har solbrillemoden fundet vej gennem makeup-looket cat-eye, og er en efterligning af en kats øje. Cat-eye solbrillemoden har fundet sin vej til Danmark og til Holbæk i form af meget smalle solbriller, som mere er til for stilens skyld frem for øjnenes skyld, fordi de ikke dækker meget for solen. Men smarte er de!

Den anden er store firkantede solbriller, og her kan de ikke blive for store. Der er mange, der ser noget glamourøst over disse solbriller, hvilket er grunden til, at de er blevet en del af solbrillemoden.

 

Find solbrillemoden i Holbæk

Som sagt er solbrillemoden også nået til Holbæk, og derfor tilbyder vi hos Byens Optik et stort udvalg af solbriller, der passer til disse trends, for at vi altid har solbriller, der henvender sig til dig, der følger tidens trends.