Vælg solbriller med UV-beskyttelse fra Byens Optik i Holbæk

Der findes mange myter om solbriller og hvorvidt, de beskytter. Blandt andet tror mange, at solbriller beskytter mod UV-stråling i sig selv uden UV-filter, men det er faktisk ikke rigtigt.

Derfor skal du vælge solbriller med UV-beskyttelse

Solbriller er smarte, fordi de beskytter dig mod solen. Men det er ikke helt nok, at de sørger for, at du ikke behøver misse med øjnene, når du er udenfor, for det er faktisk ikke beskyttelse nok i sig selv. Derfor er det en rigtig god idé at vælge solbriller med UV-beskyttelse. Det har vi i Holbæk erfaret, at der er flere fordele ved:

  • Du bliver beskyttet mod UV-stråling, som skader øjets hornhinder og linser, og som blandt andet kan føre til grå stær
  • Solbriller uden UV-filter kan gøre mere skade end gavn, fordi de får pupillerne til at udvide sig og faktisk øger eksponeringen fra solen – du skal altså passe på med billige solbriller
  • Du giver ofte lidt ekstra for solbriller med UV-beskyttelse, men ofte er de solbriller, der er udstyret med dette filter også af meget højere kvalitet, så du kan bruge dem i lang tid

Derudover er det også en rigtig god idé at anvende solbriller med UV-beskyttelse om vinteren, fordi solens UV-stråling faktisk skader hele året rundt, selvom der faktisk ikke er mange, der ved det.

 

Du kan finde solbriller med UV-beskyttelse i Holbæk

Vi tilbyder hos Byens Optik i Holbæk solbriller med UV-beskyttelse, fordi vi ønsker det bedste for vores kunder, og fordi vi gerne vil have, at vores kunder passer på sig selv, så der ikke kommer vanskeligheder i fremtiden. Dette er også grunden til, at vi tilbyder solbriller med UV-beskyttelse i mange former og farver, så der altid er noget til enhver smag hos os.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu

Mode OptikTeam