Byens Optik i Holbæk byder på dansk design briller

Leder du efter nye briller? Kan du godt lide, at kvaliteten og designet er i orden? Hvis du kan nikke ja til de to spørgsmål, bør du overveje at investere i et par briller fra dansk design. Med det danske design får du originale, men samtidig flotte og moderne briller. Med dansk design briller styrker du både dit syn og din personlige stil og fremtoning.

Vi hos Byens Optik i Holbæk har et stort udvalg af briller fra danske designere, som du er velkommen til at kigge nærmere på.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Mærk den danske kvalitet og design

Som i mange andre designbrancher er det danske design meget populært. Der er en håndværksmæssig kvalitet forbundet med briller af danske designere, som du vil kunne mærke med det samme, du sætter briller på næsen. Med sådan et par briller får du altså ikke kun et optimalt syn. Du får også et par briller, som du kan bruge og være glad for i mange år fremover. Dansk design går aldrig af mode, og der er noget til enhver smag.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Find dine næste dansk design briller hos optiker i Holbæk

Med de mange valgmuligheder er der helt sikkert et par dansk design briller, der vil falde i din smag. Vi hos Byens Optik i Holbæk står klar til at assistere dig med at finde den rigtige brille. Vi hjælper dig både med:

  • at finde de rigtige brilleglas, så du kan se verden skarpt igen
  • at finde en brille, der passer til din personlighed og stil

Hvad enten du falder for en brille med den skandinaviske renhed, lethed og funktionalitet eller en original, men alligevel moderne og trendy brille. Uanset hvad du vælger, kan vi optimere dit syn med en flot brille og et godt steldesign.