Find dine næste briller hos Byens Optik i Holbæk

For nogle mennesker kan det være en stor forandring pludselig at skulle have briller. Briller sidder midt i ansigtet, og de kan virkelig ændre dit look. Det gælder både i forhold til, hvordan du og andre ser dig. Derfor er det vigtigt, at du finder en brille, du har lyst til at have på, og som styrker både dit syn og dit look.

Vi hos Byens Optik i Holbæk har stor ekspertise inden for valg af briller, og vi står klar til at hjælpe dig videre.

Få hjælp til at finde de rigtige briller hos optiker i Holbæk

Det at vælge et par nye briller er en stor beslutning. Den bliver kun større af, hvis det er dit første par. Mange ting spiller ind, når du skal vælge et par:

  • Glas
  • Stellet

Glasset skal selvfølgelig have den rigtige styrke for, at du kan se ordentligt, imens stellet skal passer til din personlighed. På den måde har du lyst til at gå med brillerne. En anden vigtig ting er, at brillerne skal sidde ordentligt. De må ikke falde den eller gnave, når du har dem på. Faktisk skal de være så behagelige som mulige at have på, og den justering af brillerne kan vi hos Byens Optik i Holbæk hjælpe dig med.

Hos Byens Optik hjælper Pia og Annette med at finde de helt rigtige briller eller solbriller

Vælg ud fra ansigtsform

Når du skal vælge et par nye briller, skal du tænke på, hvilket look du gerne vil have. Derudover kan det være en god ide at tænke over din ansigtsform. Nogle briller klæder nemlig nogle ansigtsformer bedre end andre. Til et overvejende firkantet ansigt er et par med briller med afrundede og blødere kanter som regel gode. Derimod vil det klæde et langt ansigt med briller, der har lidt lavere placerede stænger. Tænk på, hvad der komplementere din ansigtsform.

Byens Optik kunde prøver solbriller