De perfekte solbriller hos Byens Optik i Holbæk

Mangler du de perfekte solbriller, til når du skal på ferie, eller synes du bare at solen hjemme i Danmark er alt for skarp til, at du kan orientere dig ordentligt, når du skal rundt? Så kan du hos os i Byens Optik i Holbæk finde dine nye solbriller.

Der findes mange typer af solbriller

Det kan være svært at finde de perfekte solbriller af den grund, at der efterhånden er så mange forskellige at vælge mellem. Ikke nok med at der er forskellige stile i forhold til formen og farverne, samt hvilke, der rent visuelt klæder netop dig og dit ansigt, så er der også forskellige slags glas, der henvender sig til forskellige personer, og glassene kan findes i Holbæk.

  • Spejlglas – solbriller, man kan spejle sig i, og hvor man ikke kan se øjnene igennem. De skiller sig visuelt ud og derudover rigtig gode til at dyrke sport.
  • Farveskiftende glas – glasset skifter farve efter lysniveauet, så jo mere solen skinner, og jo lysere, der er, jo mørkere bliver glassene – og omvendt.
  • Tonede glas – de typiske solbrilleglas, som du kender, der er mørke. De kan være tonet fra 30 – 80%. Jo mere tonet, desto mere UV-stråling og jo skarpere en sol, kan de klare.
Byens Optik solbriller

Disse solbriller finder du i Holbæk

Hos os i Byens Optik finder du alle former for solbriller. Vi tilbyder briller med alle de tidligere nævnte glas, og derudover finder du et hav af brands. Dette er grundet, at vi ønsker, at der er briller til enhver smag og til enhver lejlighed – både til dig, der skal på ski i Frankrig, og til dig, der skal på café i Danmark. Derudover er solbrillerne også i flere prisklasser, så det er muligt for alle at finde noget.